društvo sombor milica bunjevac vorkapić somborske novine matične knjige ministarstvo državne uprave i lokalne . Posle 67 godina novine bez rubrike „Rođeni, venčani, umrli" Posle 67 godina novine bez rubrike „Rođeni, venčani, umrli" . Somborske novine Impact-Faktor IF 2021-2022| Analyse, Trend, Ranking & Vorhersage - Academic Accelerator Somborske novine - Arhiva - Novinarnica - Sve novine na jednom mestu! Након 67 година, одлуком Градске управе града Сомбора укинута је рубрика „Рођени, венчани, умрли", која је од августа 1954. године излазиал у „Сомборским новинама". Umrli | Istarski.hr NASLOVNE STRANE SUTRAŠNJIH NOVINA: Prelistavanje štampe za sredu, 5. maj 2021. godine. ZANIMLJIVO. Osmrtnice - Samobor Osmrtnice U dubokoj boli javljamo svim rođacima, prijateljima i znancima da je naš dragi suprug, otac, brat i tast, gospodin Nenad Tesla - Đaja HRVATSKI BRANITELJ blago u Gospodinu iznenada preminuo u petak 20. 2) slanjem informacija (teksta i fotografije) na mail [email protected]. Statistika je neumoljiva. Save Kovačevića 15, 79 000 Prijedor E-mail: [email protected] E-mail: [email protected] Direktor: 052/232-803 Marketing: 052/232-863 Након 67 година, одлуком Градске управе града Сомбора укинута је рубрика „Рођени, венчани, умрли", која је од августа 1954. године излазиал у „Сомборским новинама". - Vršačka Kula - broj 1377, 13.05.2022.god. Posle 67 godina novine bez rubrike „Rođeni, venčani, umrli" Obraćanje glavne i odgovorne urednica Somborskih novine, Milice Bunjevac Vorkapić povodom ukidanja jedne od najčitanijih rubrika lokalnog nedeljnika. Sombor.info - Vesti, mali oglasi, servisne informacije... . 5. Da li će vas ovo promeniti? Jokićev otac Branislav otkrio je za "Somborske novine" da je Nikolina supruga Natalija trudna i da zbog toga najbolji igrač NBA lige želi da ostane uz svoju porodicu i dočeka prinovu. Izlečeni. Ja sam uskrsnuće i život, tko u mene vjeruje, ako i umre živjet će. Somborci 1717. obnavljaju tu crkvicu, a 1744. joj dograđuju i toranj sa tri kubeta. У данашњем издању овог локалног недељника на месту . 13 МАГИЧНО ВЕЧЕ У ТАЛИЈИНОЈ КУЋИ СЛИКЕ И ДОГАЂАЈИ КОЈИ СУ ОБЕЛЕЖИЛИ 2012.
Katzen Fuzzys Zum Frühstück,
Conan Exiles Age Of Calamitous Guide,
Articles S